Uitgangspunten & afbakening

Ik werk vanuit een holistisch wereldbeeld, dat wil zeggen dat alles met alles verbonden is. Alles is één. Dit geldt voor geest en lichaam, maar ook voor relaties, en gebeurtenissen in iemands leven. Verbinding maken is een centraal onderwerp binnen mijn werkwijze. Waar verbinding wordt gelegd kan de energie weer stromen, en worden blokkades opgeheven.

Alles gebeurt in een sfeer van NEUTRALITEIT. Dat betekent dat alles naar voren mag komen wat jij wil, zonder oordeel.

Er is geen oordeel over het onderwerp wat aan de orde komt: Het is goed dat alle onderwerpen aan de orde kunnen komen. Ieder onderwerp heeft zijn eigen verhaal en ieder verhaal heeft zijn eigen bestaansreden en bestaansrecht.

Vragen met betrekking tot de toekomst ga ik niet aan. Bij mij komt er dus geen blonde prins op het witte paard voorbij binnen zoveel maanden. Je hebt een vrije wil en keuze om zaken en veranderingen in gang te zetten.. Er kan van alles zich voordoen in je leven. Aan jou is het hoe je er op reageert.

Ik ben geen arts en stel dus ook geen diagnoses. Wat ik wel doe is het zelfherstellend vermogen van je lichaam aanspreken waardoor je meer in balans raakt en genezende processen vanzelf op gang kunnen komen. Misschien genees je daardoor wel van iets wat je nooit zou verwachten, dat is goed mogelijk. Indien je hulp van een arts nodig hebt, zal ik je dat ook zeggen. In mijn ideale visie werken artsen en alternatief therapeuten vanuit respect met elkaar samen.

In het geval van een kind of dier:   Ik wil ALTIJD toestemming hebben van de ouder EN het kind, of van een eigenaar EN het dier. Zonder toestemming van beide partijen wordt er niet gewerkt. Toestemming van een nog niet pratende baby of een dier ontvang ik telepathisch.

Advertenties