Bloesemtherapie

Werken met bloesemremedies heb ik leren kennen als een zeer fijngevoelige werkwijze. Ze werken heel diep door op een hele rustige en zachte wijze. Het is niet zo dat je er in moet geloven en dat het dan pas wat zou doen. Vele malen gaf  ik remedies ‘blind’ aan mensen. Opmerkelijk was dat op een heel zachte wijze telkens de remedie gewoon zijn werk deed, gedrag rustig veranderde, mensen beter in hun vel kwamen te zitten en beter gingen functioneren.                                                      

In een bloesemremedie zit eigenlijk de informatie van de ziel van de plant. Met bloesemremedies bestrijd je een probleem niet, maar je voegt datgene toe wat ontbreekt. Ben je angstig, en is dat het hoofdprobleem, dan krijg je iets wat je moed geeft, waardoor je sterker en completer in het leven staat. De moed zorgt ervoor dat de angst verdwijnt en zet je gelijk ook in je kracht.

Ik werk met 10 verschillende series remedies (waaronder BACH remedies) en kan daarmee een uitgebreid spectrum bestrijken. Bij het uitzoeken van een remedie komt vanzelf naar voren wat op dat moment het belangrijkste is om jouw balans te herstellen.

  • Een Bloesemconsult kost 45,-  (inclusief flesje met de bloesemremedie), en duurt ongeveer 3 kwartier.
  • Ook op afstand kan ik een bloesemmix samenstellen, vraag naar de mogelijkheden.

Bloesemtherapie wordt met succes ingezet bij alle levende wezens tot en met planten en bomen aan toe!

  • Kijk verder onder Menu knop 4:  KINDEREN – Bloesemconsulten voor kinderen en baby’s
  • Kijk ook verder onder Menu knop 5: DIEREN – Bloesemtherapie voor dieren
Advertenties