Kind in Balans

Dit is een uitgebreid onderzoek waarbij ik via het kind en samen met ouders  ga kijken waar de kink in de kabel zit. Het doel is de sleutel te ontdekken waar bij het kind weer op diepe wijze in balans kan komen. Dit breng ik in kaart en geef dan behandeladvies.

Kind in Balans consult bestaat uit:

 1. Een voorgesprek met ouders en/of kind
 2. Een energietest – een energietest is een test waarbij ik kijk hoe het kind in zijn of haar energie zit en wat daaraan ontbreekt
 3. Een chakra test – een chakra is een energie-punt op het lichaam. Ik test 7 hoofdchakra’s uit. N.a.v. de uitkomsten kan ik aflezen in welk gebied de                 onbalansen zich manifesteren en met welke onderwerpen de onbalansen te maken hebben. Op deze wijze breng je eigenlijk het kind een beetje in kaart, en krijg je weer grip op de situatie.
 4. Behandeltest – ik test uit welke behandelingen nodig zijn voor een goed herstel
 5. Uitzetten van een tijdspad – ik maak een adviserend tijdspad waarin ik aangeef wat voor behandelingen mogelijk zijn en voor hoe lang. Ik zal het tijdspad duidelijk uitleggen. Ieder tijdspad is verschillend.                                                                                                                                                                             
 6. Afsluitende healing
 7. Advies voor evt. verdere behandeling beschreven in een tijdspad.

Kind in Balans is een adviserend onderzoeksconsult tot verdere behandeling, indien nodig.

 • Een Kind in Balans-consult is een uitgebreid en adviserend onderzoek en kost 80,-
 • Een Kind in Balans- vervolg consult in direkte aansluiting op het eerste Kind in Balans consult kost 40,-
 • Tijdspadbehandeling is vanaf 15,- en is afhankelijk van wat er uit de testen naar voren komt.
 • Men is na het Kind-in-Balans-consult niet verplicht het tijdspad te volgen. Als men het tijdspad gaat volgen is het wel raadzaam dit als een heel pakket te zien. Haalt men hier een aantal onderdelen uit, dan wordt niet het gewenste resultaat bereikt.

Kind in Balans is een zeer kindvriendelijk consult. Het kind hoeft niet (maar mág wel) mee op consult. Het enige dat het kind na het consult hoeft te doen is, indien nodig, dagelijks druppeltjes innemen of misschien een steen bij zich dragen (wat kinderen vaak heel leuk vinden). Ideaal voor kinderen die het zat zijn om bij iemand langs te ‘moeten’. Kinderen mogen wel bij het voorgesprek zijn, maar het is niet verplicht. Het is wel belangrijk dat het kind instemt met een afspraak en een eventuele behandeling. Meestal is dit totaal geen probleem, zelfs niet bij kinderen die een grote aversie hebben ontwikkeld tegen wéér iemand die wat van hen moet! (Vaak is de alternatieve weg een weg die op het laatst pas gevolgd wordt. Kinderen kunnen er wel moe van worden…. En vinden het dan fijn dat ze niet hoeven te verschijnen, maar dat wel MOGEN!)

Advertenties