Bloesemtherapie voor dieren

Werken met bloesemremedies heb ik leren kennen als een zeer fijngevoelige werkwijze. Ze werken heel diep door op een hele rustige en zachte wijze. Het is niet zo dat je er in moet geloven en dat het dan pas wat zou doen. Dieren bewijzen daarvan duidelijk de werking. Opmerkelijk is dat op een heel zachte wijze telkens de remedie gewoon zijn werk doet, gedrag rustig verandert, dieren beter in hun vel komen te zitten en beter gaan functioneren.

In een bloesemremedie zit eigenlijk de informatie van de ziel van de plant. Met bloesemremedies bestrijd je een probleem niet, maar je voegt datgene toe wat ontbreekt. Is een dier angstig, en is dat het hoofdprobleem, dan krijgt het dier iets wat moed geeft, waardoor het dier sterker en completer in het leven staat. De moed zorgt ervoor dat de angst verdwijnt en zet het dier gelijk ook in zijn of haar kracht.

Ik werk met 10 verschillende series remedies (waaronder BACH remedies) en kan daarmee een uitgebreid spectrum bestrijken. Bij het uitzoeken van een remedie komt vanzelf naar voren wat op dat moment het belangrijkste is om de balans te herstellen.

  • Een Bloesemconsult kost 45,-  (inclusief flesje met de bloesemremedie), en duurt ongeveer 3 kwartier.
  • Ook op afstand kan ik een bloesemmix samenstellen, vraag naar de mogelijkheden.
  • Kijk ook onder Menuknop  4. KINDERENBloesemconsulten voor kinderen en baby’s
Advertenties